Tanulók fittségi mérése a NETFIT segítségével

Tisztelt Szülők!

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény előírásának megfelelően a 2017/2018-as tanévben immáron negyedik alkalommal történek meg a tanulók fittségi mérése a Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt (NETFIT) segítségével. A NETFIT egy, a gyerekek egészségét középpontba helyező pedagógiai eszköz, diagnosztikus mérési-értékelési rendszer, amely a fittségi teszteken keresztül aszerint ad képet a fiatalok fittségi állapotáról, hogy elérik-e az egészéghez szükséges minimum értékeket vagy sem.

A NETFIT rendszerben bármely fittségi mérésben érintett tanuló szülője is regisztrálhat, mely révén számára is elérhetővé válnak gyermeke fittségi eredményei. A szülők számára készített egyéni értékelő lapokon a gyermek fittségi eredményeihez igazodóan kifejezetten a szülőknek szánt információk, ajánlások olvashatók.

A NETFIT minden, a rendszerben regisztráló tanuló számára egyéni, személyre szabott értékelést és visszajelzést biztosít saját eredményeiről.

Szülőknek és diákoknak regisztrálni a www.netfit.eu/reg.php oldalon lehet.

Kategória: Aktualitások, hírek | Tanulók fittségi mérése a NETFIT segítségével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

7 próba – őszi túra

Kategória: Aktualitások, hírek | 7 próba – őszi túra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Térítési- és tandíjak

Kedves Szülők!

Megkezdődött a tanév művészeti iskolánkban is, ezzel együtt eljött a térítési, illetve tandíjfizetés ideje. A díjfizetés szabályozásáról a KLIK (mostani nevén Klebelsberg Központ) elnöki utasítása rendelkezik; mi e rendelkezésnek megfelelően megkezdtük az értesítések kiküldését az ellenőrzőkben, illetve külön kis papírokon. 

Mint az értesítőkben olvasható, a térítési és tandíjak első féléves részletének befizetési határideje: 2017. október 15. (Valójában október 13., mert 15. vasárnapra esik.) Fizetni a gazdasági irodában, Kovács Hajnalkánál lehet. 

Továbbá kérjük, ne feledkezzenek/feledkezzetek meg az október 2-i (hétfői) zenés szülői értekezletünkről sem! 

További szép hetet és hétvégét!  

 

Grosch Szilárd

Intézményegység-vezető

Hosszúhetényi Általános Iskola

és Alapfokú Művészeti Iskola

Telefon: 06-70/943-4580

E-mail: g.szil.art@gmail.com

Kategória: Aktualitások, hírek | Térítési- és tandíjak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva