Farsangi hangverseny – 2018.02.07.

Kategória: Aktualitások, hírek | Farsangi hangverseny – 2018.02.07. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Használt elemek gyűjtése

Kategória: Aktualitások, hírek | Használt elemek gyűjtése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tanulók fittségi mérése a NETFIT segítségével

Tisztelt Szülők!

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény előírásának megfelelően a 2017/2018-as tanévben immáron negyedik alkalommal történek meg a tanulók fittségi mérése a Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt (NETFIT) segítségével. A NETFIT egy, a gyerekek egészségét középpontba helyező pedagógiai eszköz, diagnosztikus mérési-értékelési rendszer, amely a fittségi teszteken keresztül aszerint ad képet a fiatalok fittségi állapotáról, hogy elérik-e az egészéghez szükséges minimum értékeket vagy sem.

A NETFIT rendszerben bármely fittségi mérésben érintett tanuló szülője is regisztrálhat, mely révén számára is elérhetővé válnak gyermeke fittségi eredményei. A szülők számára készített egyéni értékelő lapokon a gyermek fittségi eredményeihez igazodóan kifejezetten a szülőknek szánt információk, ajánlások olvashatók.

A NETFIT minden, a rendszerben regisztráló tanuló számára egyéni, személyre szabott értékelést és visszajelzést biztosít saját eredményeiről.

Szülőknek és diákoknak regisztrálni a www.netfit.eu/reg.php oldalon lehet.

Kategória: Aktualitások, hírek | Tanulók fittségi mérése a NETFIT segítségével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva